Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Έχουμε επίγνωση της δύναμής μας», ήρωας Τζέκο: Πολυαναμενόμενη νίκη

 Έχουμε επίγνωση της δύναμής μας», ήρωας Τζέκο: Πολυαναμενόμενη νίκη

Έχει 36 χρόνια στους ώμους του και για 17 συνεχόμενα χρόνια καταφέρνει να βρει το γκολ ανεξάρτητα από το ποια φανέλα φοράει. Ο Έντιν Ζέκο δεν έχει κάνει λάθος

μπροστά στο τέρμα από το 2007 και με το δίχτυ να κουνιέται χθες το βράδυ κόντρα στη Νάπολι, όχι μόνο συμμετείχε σε πέντε γκολ (ασσίστ και γκολ) των ασπρόμαυρων στα τρία τελευταία παιχνίδια, αλλά έχει επίσης υπογράψει ίσως την πιο σημαντική νίκη της σεζόν της Ίντερ μέχρι στιγμής.

Όπως και στο πρώτο μισό της σεζόν, όταν έπρεπε να καλύψει το κενό που άφησε ο Λουκάκου, ο Βόσνιος έκανε το ίδιο χθες το βράδυ, όταν αποζημίωσε τόσο για την απόδοση του Βέλγου όσο και για τον αργότερα ενεργοποιημένο Λαουτάρο, επιβεβαίωσε ότι είναι ο άνθρωπος-κλειδί. της μαύρης επίθεσης. Συμπερασματικά, ο καλύτερος παίκτης του αγώνα έδειξε, πέρα ​​από τη σημασία της νίκης, το μυστικό της φόρμας του και τα σχέδια του για το μέλλον.

ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ «Έφυγα από το παιχνίδι γιατί ένιωσα λίγο πόνο και ήμουν λίγο κουρασμένος, αλλά αυτό ήταν όλο, δεν είχα τίποτα να ανησυχήσω. Δουλεύω πάντα σκληρά, ξέρω ότι χωρίς δουλειά δεν μπορώ να πάω πουθενά και παρόλο που είμαι 36 ετών θέλω ακόμα να παίζω σε υψηλά επίπεδα, γι' αυτό προσπαθώ πάντα».

Ο ΑΓΩΝΑΣ «Δύσκολα περιμέναμε πολύ καιρό την πρόκληση με τη Νάπολι, θέλαμε πολύ να κατέβουμε στο γήπεδο απέναντι της. Ήταν ένα δύσκολο ματς, γιατί η Νάπολι είναι μεγάλη ομάδα και έχει δείξει στους πρώτους μήνες της σεζόν τι είναι ικανή να κάνει. Είναι πολύ προετοιμασμένοι, αλλά γνωρίζουμε επίσης τη δύναμή μας και ήμασταν έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση. Παίχτηκε για τους τρεις βαθμούς και όλοι ξέραμε τη σημασία του αγώνα. Μείναμε συμπαγείς, χωρίς να χάσουμε την ψυχραιμία μας και είχαμε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες, αξίζαμε απόλυτα τη νίκη».